Kocasını doğrayıp çukura attı

Tüm Türkiye bugün bu haberle sarsıldı. Bingöl'de iki gün önce yapılan bir ihbar üzerine foseptik çukurunda ceset bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin 27 gündür kendisinden haber alınamayan Yılmaz Bigeç'e ait olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Yılmaz Bigeç'in eşi Beyhan Bigeç daha fazla dayanamayarak suçunu itiraf etti.

Eşini yasak aşkı yüzünden aldatan Beyhan Bigeç mesajlarının ortaya çıkmasının ardından önce kocasıyla tartışıp daha sonra da kocasını öldürüp 10 parçaya böldükten sonra fosiptik çukuruna attığını itiraf etti.

Oğlundan uzun zamandır haber alamayan baba Fikret Bigeç fosiptik çukurundan kötü kokular gelmesi üzerine jandarmayı arayarak durumu bildirdi ve yapılan incelemeler neticesinde cesetin oğlu 40 yaşındaki Yılmaz Bigeç'e ait olduğunu öğrendi.

Eşi Yılmaz Bigeç'in yasak aşkını öğrenip kendisiyle kavga ettikten sonra odasına çekildiğini söyleyen Beyhan Bigeç eşi uyuduktan sonra bahçeden taş getirdiğini ve kocasını bununla öldürüp daha sonra da parçalara böldüğünü itiraf etti. Bununla da yetinmeyen 2 çocuk annesi Bigeç eşinin parçalarını fosiptik çukura attı.